Товар додано до кошика
139 ₴
В наявності
Артикул
8586022217333
Гарантія якості
Agile Backpack Khaki Попереднє
Агар ідеально підходить для тих, хто хоче урізноманітнити свої кулінарні творіння рослинними інгредієнтами. Він перетворює рідини в щільні гелеподібні текстури, які ідеально підходять для заварних кремів, пудингів, желе і навіть густих соусів або супів. На відміну від желатину, він застигає при кімнатній температурі і залишається стабільним при нагріванні, що дає більше гнучкості при приготуванні страв.
Містить більше 80% клітковини, агар також сприяє здоровому травленню і допомагає довше відчувати себе ситим. Оскільки він змішується, не змінюючи смак або зовнішній вигляд, він є відмінним вибором для творчого приготування їжі або випічки, коли важливі більш чисті інгредієнти рослинного походження.
Агар і його основні переваги:
- діє як веганський загущувач і желюючий агент рослинного походження
- містить велику кількість харчових волокон — сприяє здоровому травленню
- без смаку і без кольору, тому не змінює смак або зовнішній вигляд рецептів
- застигає при кімнатній температурі і залишається твердим навіть при нагріванні
- ідеально підходить для приготування десертів, соусів, супів і веганських рецептів
- простий, натуральний інгредієнт, який легко змішується з різними стравами
Таблиця харчової цінності
| Харчова цінність | 100 г | *RI |
|---|---|---|
| Енергетична цінність | 698 кДж / 174 ккал | 8% |
| Жири | 0 г | 0% |
| - з яких насичені | 0 г | 0% |
| Вуглеводи | 0 г | 0% |
| - з яких цукор | 0 г | 0% |
| Білок | 0,4 г | 1% |
| Клітковина | 86,4 г | - |
| Сіль | 0,18 г | 3% |
*Рекомендована добова норма споживання для середньостатистичної дорослої людини (8400 кДж/2000 ккал).
| Назва товару | GymBeam Agar 50 g |
|---|---|
| Без ГМО | Ні |
| Вегетаріанський | Ні |
| Веганський | Ні |
| Склад | Агар з морських водоростей. |
| Рекомендації щодо застосування | Змішайте 7 г порошкоподібного агару з 1 л води. Доведіть до кипіння і помішуйте до повного розчинення. Дайте охолонути. |
| Виробник | GymBeam |




