0%

Більшість сучасних людей прагнуть оздоровлення та гарного фізичного стану, оскільки ритми життя стали більш інтенсивними, що має неприємні наслідки для здоров’я людини.

Щоденний стрес у житті величезний, робочі вимоги нескінченні, а вільного часу мінімально або зовсім немає.

Однак такий спосіб життя тягне за собою багато серйозних проблем зі здоров'ям.

На щастя, останніми роками (з розвитком технологій і поінформованістю світу) все більше людей виявляють неабиякий інтерес до своєї фізичної форми, зовнішнього вигляду та здоров’я, звертаючись до спорту та будь-якої форми фізичних вправ.

Тим не менш, оскільки людській природі властиво прагнути більшого, потреба в прискорювачах тренувань призвела до буму цієї конкретної індустрії рецептур легальних і нелегальних продуктів. 

У цій статті ви знайдете все, що потрібно знати про відомий продукт МК-677 (Ібутаморен) та його дію на організм.

MK-677 є представником того ж класу, так би мовити, Cardarine.

Причина проста. Хоча багато людей класифікують їх як SARMs, насправді це не так.

МК-677 (ібутаморен) є стимулятором секреції гормону росту.

MK-677 (Ibutamoren) –  Що це?

Перш ніж продовжити, ми повинні знову уточнити, що MK-677 насправді не є SARM (селективним модулятором андрогенних рецепторів).

Це стимулятор секреції гормону росту, що сприяє виробленню в організмі двох (2) специфічних хімічних речовин, HGH (гормону росту) та IGF-1 (інсуліноподібного фактора росту 1).

У будь-якому випадку, було встановлено, що Ібутаморен називають SARM, і ми будемо називати його сьогодні потужною хімічною сполукою з дуже великою користю для організму:

  • посилене спалювання жиру
  • стимуляція м'язової маси 
  • поліпшення стану шкіри, волосся і нігтів
  • поліпшення сну

Далі, нижче в статті, ми більш детально розглядаємо всі переваги та побічні ефекти цього продукту.

Тим не менш, ми можемо з упевненістю сказати, що MK-677, безсумнівно, є одним із найпопулярніших / найулюбленіших / і широко використовуваних продуктів (безумовно, 100% нелегальних) для швидкого і ефектного відновлення м'язів.

Причина, чому багато людей наполягають на тому, щоб не помічати «погану сторону» цього конкретного продукту та нескінченні ризики для їхнього здоров’я, полягає в тому, що він справді пропонує величезні переваги при навчанні та вражаючі фізичні переваги, фактично за короткий період.

Більшість спортсменів важких і вимогливих видів спорту (таких як бодібілдери та важкоатлети) пробували і рекомендують його.

      MK-677 (Ibutamoren) –  Як він працює?

Щоб зрозуміти реальну дію (позитивну і негативну) MK-677 на організм, нам потрібно провести більш глибоке дослідження цієї хімічної речовини та з’ясувати, як вона діє в організмі.

Отже, на цьому етапі ми повинні спочатку розглянути той факт, що ібутаморен є агоністом рецептора греліну, а отже, вивільняє гормон росту людини (HGH) .

      SARM Ibutamoren MK-677 працює шляхом імітації гормону греліну в організмі (а точніше в мозку людини).

      Грелін - один з найважливіших гормонів в організмі людини - також широко відомий як "гормон голоду".

      Щоб зрозуміти, як Ibutamoren діє , досить зрозуміти, як гормон грелін діє в організмі.

      З вищезазначеного , гормон грелін належить до групи гормонів, які називаються «гормонами голоду». Коли грелін потрапляє до шлунку, він надсилає в мозок повідомлення про «голод», що в кінцевому підсумку змушує людину споживати їжу.

      Іншими словами, гормон грелін визначає харчові звички людини, а отже, її масу тіла/фізичний стан/жир у тілі та зовнішній вигляд.

    Як MK-677 разом з греліном і гормоном росту допомагає у відновленні м’язів?

     Ми багато чули про SARM MK-677 та його потужну силу для бодібілдингу.

Тим не менш, чи все правда? Чи існує реальний зв’язок між цими гормонами, хімічною речовиною SARM MK-677 і нарощуванням м’язів? Як можливо, що всі ці, на перший погляд, «непов’язані» речі врешті пов’язані?

    Дійсно, це правда. Усе це може здатися «не пов’язаним» одне з одним, однак насправді вони працюють разом, що дає фізичну користь при тренуванні. MK-677 є SARM, працює, імітуючи природний гормон грелін (тобто один із гормонів голоду). Як селективний агоніст рецепторів гормону греліну, Ibutamoren MK-677 посилює природне виробництво людського гормону росту. Однак, як відомо, людський гормон росту є гормоном, безпосередньо пов'язаним з регенерацією клітин і, звичайно, ростом м'язів.

   Тому , завдяку хімічній структурі Imbutamoren , ми бвчимо всі ці ефекті під час наших тренувань.

   Слід також відзначити його здатність посилювати вироблення фактора росту IGF 1 (речовини, схожої на інсулін). Це ще одна причина, чому Ibutamoren настільки ефективний у сприянні збільшенню м’язової маси, забезпечуючи легкий і швидкий видимий приріст.

   Фактор росту IGF 1 - це білкова сполука, що діє як гормон, який сприяє зміцненню та росту м'язової тканини. Він також покращує регуляцію та балансування енергетичного обміну.

   Вся ця дія SARM MK-677 (Ibutamoren) в організмі має прямий наслідок, стимуляції природного процесу клітинної проліферації організму.

   Ще одна перевага це стимуляція анаболічних процесів в організмі та покращення швидкості для відновлення м’язів тіла.

  MK-677 Ibutamoren ідеально використовувати в дозуванні від 10 до 50 мг, прийнятих за 1 прийом на день. Найпоширенішою дозою є 25 мг Ibutamoren на день. (Деякі вважають за краще «розбивати» дозу протягом дня, хоча в цьому немає необхідності).

  25 мг є «відносно безпечною» дозуванням для досвідчених користувачів.

   Більшість бодібілдерів, які нелегально використовують SARM MK-677 з кінцевою метою збільшення м’язової маси, обирають це дозування, щоб отримати бажані переваги, але з обмеженим ризиком побічних ефектів.

   Тим не менш, новачки повинні починати з ще меншої дози. В ідеалі така доза коливається в межах 10-15 мг на добу. Потім вони можуть поступово збільшувати її.

   Які ще переваги пропонує MK-677 ?

   SARM MK-677 (Ibutamoren) - як уже згадувалося багато разів - є селективним агоністом рецептора греліну, тобто він працює шляхом посилення вивільнення гормону росту в організмі. Він також блокує рецептор соматостатину і тим самим посилює передачу сигналів гормону росту до соматотрофів передньої частки гіпофіза. Це зниження рівня соматостатину в організмі в результаті це стимулює майже негайне вивільнення гормону росту, забезпечуючи значне збільшення м’язів.

   Якби ми хотіли якось визначити дію Ібутаморену в світі професійного бодібілдингу (і не тільки), ми б також закінчили наступними елементами:

  • підвищена фізична сила
  • екстремальний приріст м'язів
  • покращені спортивні результати (аеробні та анаеробні)
  • підвищення рівня енергії
  • підвищена фізична витривалість
  • покращений фокус
  • швидше відновлення м'язів
  • підвищена щільність кісток
  • покращення психології/настрою
  • посилені стимули
  • підвищення імунітету

    Ця дія SARM MK-677 (Ibutamoren) зрештою призводить до значних тренувальних (і не тільки) переваг для споживача. Одна з його найбільших переваг полягає в тому, що він взагалі не конкурує з рівнем гормону росту (особливо в порівнянні з іншими хімічними речовинами, що підвищують рівень спорту). Це означає, що ви можете займатися без напружень і не хвилюватись про рівень гормону росту в організмі.